Monday, October 31, 2011

kemunculan semula!!!!

assalamualaikum....

oh! rindunye pada semua...hahaha (bajet dak?) aku tak kan tanye kabor korang...hahhaha.....sangat22 lama tak berbloging!!!! hahahah....sebenarnya aku lagi suke berjalan2 bace belog org, pastu berangan belog aku glamer cam belog depa...tapi depa rajin! aku malas...depa super duper cute n cantik! aku....cun je...hahahah......ok. ober... sigh!

FYI banyak yg dh jadi sepanjang ketiadaan aku kat belog ni, belog pon dah ubah wajah, nak simple je! putih=suci=yan! setuju? hehehhe.....tp tak banyak yg berubah pon,. hidup aku tetap sama, the same old yan! takde yg berubah, kecuali....aku rasa aku dah kurus sikit! yeay! hahahah.......

ape nak citer kat korang ek?? blurrrrrrr...ok, oleh kerana ni  macam come back la kan so banayk yg bermain dalam pala otak ni, just tak tau nak mula dari mana...nanti2 aku update for sure korang bace sampai muntah! hahahahha.....

BTW hajar sani kawan satu sch0oll, satu geng....kami geng jahat, tp yg aku tak paham, minah yg kangkung kene celup air panas ni a.k.a lembut nak mampos ni leh plak join group ni..hahahha..tp biasala, tak kan la semua nak jahat kan...contohnya aku, aku la paling baik dalam tu..(kalau depa bace ni, mesti aku kene kutuk!! ) hahahah.......

lepas je lela kawen hari tu, aku rasa sekejap je si hajar plak nak kawen..n hujung bulan ni plak si abby nak kawen....hurm, kami dah nak jadik mak org!!! kecuali si ecah yg mmg dah jadik mak org dengan 2 anak! tp laki still satu...hahahaha...si lela pon dah ada anak!!! tak sempat tengok anak dia pon...kang tak pasal2 aku dpat citer si hajar plak dpt baby....sob3.....pastu si abby pla! pastu si ecah lagi...hahahhaa.....im so happy for them! tak sangka kan korang...dulu kita lari kuor pagar, gadoh dengan budak sekolah sebelah, selalu kene basuh dalam surau!, kene denda masa study! tetibeeee....................kowang dah kawen...oh! tacing...sgt rindu dengan kenangan2 tu semua...serius!!!!

erm, nak citer pasal kami, satu buku pon tak habis! lagi giler dari lagenda budak setan aku rasa! hahaha.....
so...layan!!!!!



kami mmg macam ni..hahahha.....tapi aku la yg paling waras...yg lain tak bape nak waras, dengan penganti2 pon sama....


dari kiri aisyah, aku yg cun, lela..(hari kejadian tu dia pengantin), abby, pijah!, n yg takde dalam gambor...hajar!

ha.................ni aku tak nak komen ape2 kih3.....
masa hajar kawen plak!!! masa ni si lela plak takde...so kami mmg tak penah nak penuh!!! huhu....

sangat2 sanyang kat kowang!!!!

SMBFC??? kan?
waiting for my turn! heheheh....



kalau tak buat dajal, bukan kami...kalau la mak andam tu nampak ape yg tengah berlaku...hahahah......

hurm.......sangat best bila dapat berkumpul semula...!!! nanti kita jumpe lagi tau! kali ni kita ranapkan abby punye wedding plak!! hahahaha.....



hargailah kawan2 yg betol2 kawan! love u!!!! xoxo.................................

3 comments:

  1. yan..buatkan blog aku suci mcm blog ko ni jugak boleh?plesss..aku xreti nk buat cm mn

    ReplyDelete
  2. lin darl..ko pilih jr kat design tu....sonang jer....huhu...kalu nak soh den ajor, buleh..tunggu raya aji..ok!?heee

    ReplyDelete